Преслава показа новия

15.11.2016 09:23 | Видян 3322 пъти

Преслава показа новия

Най-известната фолкаджийка си пусна снимка в компанията на млад богаташ от Благоевград, за когото се говори, че е новата й тръпка.

За новите чувства на изпълнителката на "Водка с утеха" сочат и уж загадъчните кадри, които си пуска в инстаграм, на които е с цветя, подарени от таен любим.Само преди дни Преслава пусна и нов фотос, на който грее от щастие до огромно легло, направено от червени рози.

Снимките в социалните мрежи, в които певицата е или с букет, или с подарък, не спират, пише Blife. Самата Преслава обяснила наскоро, че е влюбена като ученичка.„Не знаех, че мога да изпитвам такава силна любов. Той е невероятен, мил и грижовен и знае как да направи една жена щастлива“, коментирала Преслава.

Преси рядко се показва с мъже, а след като си пусна малкото снимки с Бирмата, не се беше отпускала така с друг, коментират и фенове на певицата. Правят впечатление и коментарите именно под фотоса от неделя от рождения ден на новия до Преслава.

Не се знае много за новия на фолкпевицата, освен че не е кой да е и разполага със значителни авоарии и се казва Йордан Николов.

Откакто Преслава е сама, след като с огромен скандал приключи близо четиригодишната й връзка с Бирмата, името й е свързвано с различни мъже. Най-спрягана за любовница певицата беше със сина на Тони Стораро - Фики. Разменени ласки между Фили и Преслава станаха причина тогавашният й любим Бирмата да нахлуе в дискотека и да се опита да пребие Стораро.

Певицата дълго време се надяваше да се събере отново с бившето си гадже, докато не разбра, че той я е заменил за нейна колежка - Алисия. Двамата имаха доста драматични моменти, като в момента Бирмата е този, който е сам, след като приключи авантюрата си с Алисия. Тази врътка на младия милионер накара двете чалгаджийки да се намразят, като Алисия дори посвети песен на Преслава, в която я осмива за това, че й е откраднала мъжа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !