Закрийте НСО, щом 1 ябълка не може да хване

14.11.2016 21:24 | Видян 2718 пъти

Закрийте НСО, щом 1 ябълка не може да хване

1320 агенти работят за Националната служба за охрана в България, която харчи 40 млн. лв. на данъкоплатеца годишно – колкото са коледните добавки на 1,2 млн. пенсионери. И за какво, след като Беновска замери новоизбрания президент с огромна ябълка пред очите на поне 5 пазванти, десетки камери и стотици хора насред трета зала на НДК. 
Ами, ако под формата на ябълка имаше бомба? 
Ами, ако в поднесената минути по-късно при слизането на президента от трибуната огромна икона също съдържаше нещо опасно за него, вицето му и лидера на БСП? 
С очите си наблюдавах, че нито един от юначагите от НСО не мръдна, не трепна, дори не погледна въпросните обекти. Ако бяха гръмнали, просто щяха да констатират случилото се.
Да напомняме ли случая с Октай Енимехмедов и нападението му над Доган преди почти 4 години, което, ако бе извършено с боен пистолет, щеше да завърши минимум с раняване в същата зала, отново пред пазвантите от НСО и камерите.
И докога така? В много страни малки отряди от министерствата на вътрешните работи изпълняват онова, което би трябвало да вършат, но както виждаме – не успяват, 1320 души за 40 милиона лева. Хора, които получават в пъти по-високи заплати от лекарите и учителите, от социалните работници, които сами по себе си са социално слаби, от редовите полицаи и военните! Защо?

автор: Борис Ангелов

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !