Две от децата искат при Брад Пит

14.11.2016 14:59 | Видян 2639 пъти

Две от децата искат при Брад Пит

Анджелина Джоли е в емоционален шок, след като две от децата й са заявили, че искат да останат при баща си Брад Пит.

Първородната биологична дъщеря на двойката – Шайло, е известна с непокорния си нрав, който е наследила от родителите си. След като обяви, че се чувства момче и настоява да я наричат Джон, ето че тя е поискала да отиде при Брад след развода. Пакс, който е осиновения син на двойката от Виетнам, също е изразил подобно желание.

“Пакс и Шайло казаха, че искат да останат с баща си след развода с майка им. Това е така, защото те винаги са предпочитали неговата компания, имали са по-близка и силна емоционална връзка. Разбира се, Анджелина е много разстроена, защото сега тя не може да направи това, което пожелае”, разкрива пред Hollywood Life приближена до актрисата.

Това решение на двете деца е шокирало Анджелина, която прави всичко възможно, за да ги държи далеч от Брад. Джоли получи пълното попечителство над шестте си деца, след като Пит бе обвинен, че е бил груб с 15-годишния им син Мадокс. В момента актьорът има право да ги вижда единствено в присъствието на терапевт, който да реши дали Пит е годен за баща.

Междувременно стана ясно, че актьорът има компромати срещу своята съпруга, която подаде молба за развод на 19 септември. Той притежавал аудиозаписи и клипове, които могат да я съсипят и с тяхна помощ да й вземе децата. Засега обаче Брад не искал да играе мръсно и изчаквал докъде ще стигне Джоли.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !