НиЛо проговори за скандала с картичката от Филип Плейн

14.11.2016 10:04 | Видян 3089 пъти

НиЛо проговори за скандала с картичката от Филип Плейн

Николета Лозанова е сред 14-те жени в света, избрани лично от световно известния дизайнер Филип Плейн за рекламна фотосесия на нова му марка Philipp Plein Sport, която ще стане достъпна на пазара през 2017 г.

Преди дни НиЛо пусна снимка с букет и картичка подписана от Плейн с надпис "Щастлив съм, че си тук", видя БЛИЦ. Социалните мрежи веднага изригнаха с твърдението, че телевизионната водеща сама си е написала картичката. „Сега ще каже, че е направила световен пробив”, шегуват се в мрежата.

По-късно стана ясно, че освен Николета Лозанова в Милано са поканени и световноизвестни модели като Нина Сереброва, Виктория Боня, Галинка Миргаева, Лили Ермак, Жана Женович, Гаяна Багдасарян и др. Всички те са получили букет със същата картичка и надпис.

"Изключително съм щастлива, защото съм част от много мащабен моден проект, от световно ниво! Никога не съм била комплексарка, която да държи да бъде най-красивата сред всички, напротив, мечтаех да бъда сред най-прелестните жени в света и това е факт. Аз съм избрана да застана до 14 изключителни жени. В момента заснемаме ексклузивникадри, които с моя "отбор красавици" ще представим в началото на следващата година и съм убедена, че вече нямате търпение да видите резултата - Philipp Plein Sport 2017", каза Николета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !