Джина Стоева разказа за бащата на детето

13.11.2016 10:48 | Видян 3270 пъти

Джина Стоева разказа за бащата на детето

Бащата на детето си тя описва като „нормално момче, което често пътува в чужбина заради работата си”. Той се занимава в внос и износ на автомобили, а първият им контакт бил във Фейсбук, пише в. "Монитор". Не пропускал да я поздрави за всеки празник, а изпълнителката на „Ди Каприо” му отговаряла кратко и почти делово. В навечерието на 2014 г имала участие в столичен ресторант. Спряла колата на паркинга и към нея се приближил мъж с огромен букет рози. „Подаде ми го и аз го питах от кого е, а той ми отговори: „Не мога да кажа”. Наложи ми се да гадая, но не за дълго. Малко след полунощ той мина да пием по едно и това всъщност беше първата ни среща очи в очи”, разказва Стоева. 

Към момента тя е качила едва 5 кг, засилила е апетита си за сладко, чувства се чудесно и работи на пълни обороти. Не я притесняват толкова нощния концертен режим или задимените клубове, колкото дискомфорта от високите токчета. Певицата планира да излезе в отпуск по майчинство след Нова година.

„На едно от последните ми участия така ми се подуха краката, че чак на третия ден спаднаха след мазане с мазила и релакс. До края на годината каквото работя-работя, после ще се отдам на почивка, на обиколки по магазините за колички, легла и всякакви бебешки аксесоари.”, категорична е бившата лекоатлетка. Тя получава доста оферти и за Нова година, но се колебае дали това да е лебедовата й песен преди отпуска по майчинство. Дала си сметка, че в последните 20 години е празнувала само веднъж със семейството си, а през останалото време е била на сцената.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !