DEE избира своя опонент тази вечер във Фермата

11.11.2016 12:22 | Видян 1199 пъти

DEE избира своя опонент тази вечер във Фермата

Кой ще бъде мъжът, който ще гони магията на Ню Йорк, зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 20.00 часа в извънредно издание на Фермата. Рапърът DEE се закани да избере да се изправи на арената срещу един добре подготвен противник в дуел, който ще се излъчи в събота, 12 ноември, от 20.00 часа. „Нямам никакви колебания. Или всичко, или нищо. Всички са достойни, уважавам ги. На този етап лесни противници няма. Играл съм и с по-силни, които ги хвалят. И като изляза, го бия” обяснява DEE.

Dee и Нико, които станаха доста близки в шоуто, ще се възползват да останат по мъжки като извежат стадото на паша, с което ще организират и поредния фермерски екшън -  животните бягат бързо, а те ще положат невероятни усилия да ги овладеят. Нико обявява DEE за най-добрия пастир на Фермата.

В последния ден от работната седмица, стопанинът на Фермата – Бети ще провери как са изпълнени задачите – плетенето на шалове от Нико и Краси, опаковането на лятната кухня и обора с найлонов пъзел, за което групата трябваше да изчака да спре дъждът, което им остави само 1 ден за работа. В изпълнението на задачата Михо успя да изнерви дори спокойния Краси със своята припряност и непоискани съвети. Сред седмичните им задачи е и тъкането на чипровски килим, което бе възложено на Мария и Михо, за да втъкат любовта в килим. „Най-трудно е поставянето на основата. Неслучайно задачата беше поставена на мен и на Михо. Винаги в килима се вплита емоция, житейска история. Ние с Михо ще изтъчем нашата ТВ любов, нашия килим”, коментира Мария, която се шегува, че задачата се е паднала на “най-кьоравата и нетърпеливия”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !