Майката на Бирмата го натиска за сватба с Алисия

10.11.2016 13:47 | Видян 2086 пъти

Майката на Бирмата го натиска за сватба с Алисия

Всички слухове за раздяла между Алисия и Бирмата са пълна измислица. Двамата са по-влюбени от всякога и след няколко месеца бурен романс, двамата все по-често се замислят дали не е време да преминат на следващо ниво. За тази сериозна стъпка двамата имат подкрепата на всички свои близки и най-вече на майката на Станоев - Лидка Скалата.

Дамата е направо влюбена в бъдещата си снаха и вече не толкова тактично, колктоо директно, увещава сина си да я вземе за своя законна съпруга. Алисия отдавна мечтае да се види в бяла рокля и ако офанзивата на свекървата продължава със същата сила, вероятно скоро и това ще се случи. Лидка и певицата са си първи приятелки и се разбират повече от перфектно.

Майката на Бирмата вече се е размечтала да задоми така желания си син, но с някоя сериозна дама, която не го иска сама заради парите. Първоначално тя си помислила, че и с Преслава може да станат нещата, но скоро се убедила, че греши. Интуицията на първата жена футболен бос у нас обаче й говори, че Алисия е точната за Жоро.

Влюбените са в перфектни отношения и Станоев също все по-често се замисля да се раздели със статута си на желан ерген, за да преведе любимата си под венчилото. За времето, в което са заедно, той се е убедил, че тя е жената за него. Приятелите му свидетелстват, че най-вероятно за Коледа Бирмата ще падне на колене пред Алисия и ще зададе заветния въпрос.

Дори сега бил в трескаво търсене на най-подходящия годежен пръстен. Майката на бизнесмена е не по-малко нетърпелива от бъдещата си снаха за този заветен момент. Лидка се е сближила и с Валерко и го приема като част от семейството им. Тя обаче иска да има и свои внуци, с които момчето да си играе. Синът на Алисия също се е влюбил в Жоро и само ги подпитва кога най-накрая ще се вземат, защото иска да види майка си като булка, пише столичен седмичник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !