Избират Мис България 2016 на 19 ноември

08.11.2016 13:55 | Видян 1718 пъти

Избират Мис България 2016 на 19 ноември

След бляскавия успех на миналогодишната победителка Марина Войкова на световния финал на Мис Планет очакваме нейната достойна заместничка.
Тя ще бъде избрана на 27-мото издание на най-престижния конкурс за красота у нас Мис България. Финлът на конкурса ще се проведе на 19-ти ноември от 19 ч. в зала Рейнбоу Плаза – София. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.

Честа да връчи короната на най-красивата българка за 2016 година има Марина Войкова, Мис България 2015 която донесе най-значимата световна титла в близката история на конкурсите за красота -Мис Планет 2016. Марина ще бъде и водеща на националния финал в компанията на водещия от популярното предаване „Страх“ Атанас Михайлов.
След проведените регионални конкурси от веригата Мис България в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки от Бургас, Варна, Троян, Ловеч, Враца,Хасково, Силистра, Пазарджик, София и много други.
Конкурсът Мис България датира от далечната 1929 година. В конкурса по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят и спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Престижният конкурс е излъчил много достойни победителки като: Любомира Славчева, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова, Марина Войкова и други.
Конкурсът ще протече в четири тура вдъхновени от шедьовъра на Чайковски „ Лебедово езеро“ : атрактивен тематичен тур , тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от „Делфина“ ,тур с официални тоалети подготвени от Стоян Радичев ,полуфинал и финал.
В едноседмична програма на конкурса момичета ще изпълняват различни атрактивни задачи и мисии,в който ще покажат свойте възможности,интереси и таланти. Старта на тази програма ще започне с официално - Welcome party.
За членове на журито са поканени светски личности, утвърдени изпълнители и модни експерти и рекламодатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !