Йорданка страда за Бисер Киров

08.11.2016 10:38 | Видян 2353 пъти

Йорданка страда за Бисер Киров

Смъртта на Бисер Киров потресе музикалните среди, а вестоносец на черната новина стана Йорданка Христова, която първа съобщи тъжната вест във Фейсбук.

„Преди минути разбрах,че си отиде и Бисер Киров, мой колега и приятел!!! Божичко, толкова мъка… ADIOS!!!“, написа изпълнителката в социалната мрежа.

Данчето Христова и Бисер Киров създадоха едно от най-силните приятелства в средите на естрадата у нас, напомня ПИК. Двамата правят първите си звездни стъпки в Куба и догодина се готвеха да празнуват половинвековен  юбилей от дебюта си в страната на Фидел Кастро със серия от концерти. „Беше изключителен певец, няма друг такъв. Още не мога да повярвам, че го няма”, не крие мъката си Йорданка Христова.

Колегата й Васил Найденов също се върна назад в спомените си и началото на кариерата си, която започва в оркестъра на Бисер Киров като негов пианист и диригент.

„Бисер Киров беше уникален. Правеше шоу в толкова много страни, благодарение на това, че владееш 7 езика и то на жаргон. Природно интелигентен, добре сложен на сцена, той светеше. Беше страхотен и като импресарио, даже съм му казвал да направи агенция за изпълнители, а той се смееше”, споделя с тъга спомените си за Бисер Киров Васко Кеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !