Джоли бяга с децата от Америка

04.11.2016 17:12 | Видян 2351 пъти

Джоли бяга с децата от Америка

Откакто се зае по-сериозно с политическа и хуманитарна кариера, погледът на Анджелина Джоли все по-често се обръщаше към Европа и по-специално към Лондон.

Актрисата е твърдо решена да се установи за постоянно именно в столицата на Великобритания, като със сигурност ще вземе със себе си на Острова и шестте си деца, пише Cosmopolitan. Според британски медии, Анджелина вече е дала указания на екипа на агенция за недвижими имоти какъв дом да й се намери, за да може в най-скоро време да се нанесе.

Животът във Великобритания съвсем не е непознат за Джоли и семейството й. Тази година всички прекараха няколко седмици в столицата, докато Брад снимаше поредната си лента.

Любопитно е как ще реагира на решението на съпругата си Брад Пит. Със сигурност той няма лесно да позволи децата му да заминат и да ги вижда все по-рядко. Което пък най-вероятно ще доведе до нова бракоразводна драма.

Междувременно стана ясно, че актьорите са решили да продадат известното си френско шато, тъй като нямат намерение в бъдеще да живеят там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !