Джони Деп сe връща при Ванеса Паради

04.11.2016 15:26 | Видян 2500 пъти

Джони Деп сe връща при Ванеса Паради

Очевидно Джони Деп вече е дошъл на себе си след разтърсващите събития около личния му живот и е готов на нови романтични отношения, пишат от ELLE. Преди дни звездата от „Карибски пирати“ бил забелязан в Лос Анжелис, но според очевидци бил в компанията не на приятели, а в компанията на бившата си възлюбена Ванеса Паради. Двойката обядвала в ресторант, а източниците съобщават, че се гледали влюбено и съвсем не като приятели: Джони се стараеше във всеки момент да хване ръката й, а Ванеса с удоволствие приемаше всички негови опити за ухажване и за флирт.“

Освен това дъщерята на Джони и Ванеса Лили-Роуз в едно от скорошните си интервюта споменава за евентуалната възможност родителите й да възстановят връзката си. 17-годишният модел признава, че баща й не е спирал да общува със семейството си дори по времето на брака му с Амбър. След развода е започнал още по-често да се обажда и да изкарва време с децата и Ванеса. Тя самата живее в Париж с двете деца, докато Джони изкарва доста време в Лос Анжелис.

Актьорите живяха на семейни начала повече от 14 години, докато Джони не напусна гнездото, след като по време на снимките на филма "The Rum Diary" срещна Амбър Хърд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !