Криско хванал Ася на калъп

04.11.2016 12:08 | Видян 1468 пъти

Криско хванал Ася на калъп

Най-сетне лъсна истината за раздялата на плеймейтката Ася и рапъра Криско! Причината двамата да не са заедно е изневяра на плеймейтката, стана ясно от неин разговор с рапъра Дий в последния дейли епизод на "Фермата", научи "България Днес".

"Исках да правя музикална кариера, но Криско ми обясни, че не мога да пея. Това много ме потисна. След това му изневерих", призна засуканата мацка в шоуто.

"Не е вярно, чух те да пееш, справяш се много добре", опонира й Дий, който нарече Криско "комплексар".

"Той иска всички да са под него, за да са зависими от него. Ударил е тавана тук и вече няма накъде да се развива, това е", обясни Дий.

Иначе вчера във "Фермата" Силвия, която бе избрана за първи дуелист, ще предизвика Ася да се състезават заедно. Ася ще се бие със Силвия за оставане в играта.

"Тя е от силните жени тук. Вече й е време да си ходи вкъщи - там да си слага нокти, плитки и да танцува - тя няма място във "Фермата", тук е моето място. Затова излизам с нея на арената - да я изпратя вкъщи", закани се Силвия на Ася. От това блондинката никак не се изплаши, дори се зарадва. "Радвам се, че ще изляза срещу нея. Ще бъде супер дуел", отговори Капчикова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !