Мария, разделена с Гущеров, пренася багажи из София

03.11.2016 10:02 | Видян 4430 пъти

Мария, разделена с Гущеров, пренася багажи из София

Изпълнителката опроверга категорично информацията, че с младия й съпруг Хриси са пред развод. Мълвата се носи из светските среди от две години насам и злите езици ту ги разделят, ту ги събират. Честите участия на певицата из страната и в столичните лъскави клубове и срещите й с млади и засукани господа събудиха съмненията, че Мара е хлътнала по някой нов. Отварачката се слави като една от най-сексапилните пайнерки и мъжкото внимание не й е чуждо.

Оказа се, че в новината за краха на връзката на Мария с Гущеров няма нищо вярно. Любовта между бизнесмена и фолкаджийката е жива и двамата поддържат огъня помежду си с романтични почивки и мили жестове.

Бдителните папараци с изненада установиха, че изпълнителката няколко дни поред пренася с черния си джип багажи и вещи в блок, който няма нищо общо с къщата, в която живее с възлюбения си. Фактът навява асоциация за раздяла между нея и съпруга й - бизнесмена Християн Гущеров.
 
"Неее, няма такова нещо! Хванали сте момент от преместването на багажа на сестра ми в дома на Марая, дъщеря ми. Апартаментът не е нов, а е инвестиция, която съм направила за нейното бъдеще. След време тя ще живее там, а в момента всички сме в Бояна", обясни още певицата.
Снимка: в. България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Няма коментари към тази новина !