Мел Гибсън празнува 10 години като трезвеник

31.10.2016 14:53 | Видян 1378 пъти

Мел Гибсън празнува 10 години като трезвеник

Мел Гибсън твърди, че от 10 години вече не е същият човек и вече не се забърква в скандали, които го изпратиха навремето в център за лечение на зависимости. Следвайки 12-степенна програма, от едно десетилетие той вече е пълен въздържател, съобщи "Контактмюзик".

Гибсън със съжаление си спомня за лошите дни, през които е преминал и как всички негови деградиращи постъпки са ставали достояние на медиите.

Но и след като станал трезвеник, той непрекъснато бил обвиняван, че злоупотребява с пиенето, което считал за крайно несправедливо. Особено след трудния път, през който бил преминал, за да си възвърне човешкото достойнство.

 Тази година Гибсън изигра главната роля в лентата "Кръвен баща", пише ПИК. Но най-голямо удовлетворение той изпитва, когато застане зад камерата като режисьор. "Доста ме бива в актьорството, шегува се Мел, но най-голямата ми страст е режисурата, тя ми доставя най-голямо удовлетворение!"

Мнозина считат, че новият режисьожрски филм на Гибсън "Hacksaw Ridge" ("Зовът на съвестта") ще бъде един от претендентите за предстоящите Оскар-и.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !