Галена на легло, на косъм да загуби бебето!

27.10.2016 15:03 | Видян 3094 пъти

Галена на легло, на косъм да загуби бебето!

Бременната Галена е била прикована на легло за задържане на бебето. Хора от обкръжението на певицата издадоха, че тя е преживяла истински шок преди броени дни, когато лекари й казали, че е на крачка да изгуби детето, пише хотарена. Кошмарът започнал в края на миналата седмица след участие на изпълнителката в Пловдив. Малко след като слязла от сцената Галена се почувствала зле. На следващия ден обаче положението било още по-зле и се наложило да потърси лекарска помощ.

След като я прегледал, лекарят й казал, че състоянието й е критично и трябва поне за малко да спре участията си. Тя потърсила и второ мнение на специалист, което само потвърдило опасенията, че плодът е застрашен, ако майката не започне да се пази.

Певицата отменила няколко участия, подчертавайки, че причините са здравословни. Решението да се пази обаче било в сила само два дни, през които пайнерката не я свъртало на едно място.

В момента изпълнителната е на върха на кариерата си и предпочитала да използва този златен момент, вместо да легне като болна. Приятелите й обаче припомнят, че синът й Стефан дойде на бял свят цял месец преди термина. Тогава всички го отдадоха именно на прекаленото трудолюбие на майката, която до последно не спря да работи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !