Глория и Ивана на нож заради Пайнера

27.10.2016 12:31 | Видян 1809 пъти

Глория и Ивана на нож заради Пайнера

Две от най-ярките представителки на лекия жанр – Глория и Ивана, отново са се хванали за косите, пише ПИК. Певиците открай време се карат коя е по-голямата звезда, но преди време затоплиха отношенията. Сега обаче легендите за пореден път късат нервите на шефа си Митко Димитров,а причината е предстоящият концерт в „Арена Армеец“.

Заради отсъствието на Галена, която в края на ноември, за когато е насрочен концертът, ще е в напреднала бременност, бременната Джена и отпускът по майчинство на Емилия, събитието ще е доста постно откъм звезди. Затова Пайнера прибягнал до резервен вариант, поканил Глория и Ивана да участват, след като те от години бойкотират подобни прояви, смятайки, че са пренебрегвани заради младите си колежки, пише столичен седмичник. Те се навили да извият глас в „Армеец“, но възникнал спорът кой да открие и закрие концерта.

Миналата година Ивана откри концерта в същата зала, но сега е категорична, че няма да се качи на сцената ако Глория пее последна. Гло също не искала да склони глава и настоявала тя да сложи край на събитието.

Митко Димитров се оказал с вързани ръце и обмислял варианта Преслава да закрие концерта, тъй като тя е единствената му голяма звезда, която не очаква дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !