Доналд Тръмп, отмъстил на Салма Хаяк, отрязала го

24.10.2016 16:06 | Видян 1328 пъти

Доналд Тръмп, отмъстил на Салма Хаяк, отрязала го

Поведението на Доналд Тръмп към жените е основната тема през последните няколко седмици. Характерът на кандидат президента на САЩ е коментиран от доста личности, но сега се включи със свой коментар по темата и звездата Салма Хайек, пише ELLE. Тя разказа как се е превърнала в обект на извънредно внимание от страна на политика.

В свое радиоинтервю неотдавна актрисата разказала, че веднъж е отказала да иде на среща с Доналд Тръмп, заради което бизнесменът й отмъстил.

„Когато се видяхме за първи път, тогава си имах приятел. Той се опита да стане приятел на моя приятел, за да получи номера ми. В крайна сметка му казах, че няма да изляза на среща с него, дори и да си нямах приятел. А той се обиди, споделя Салма, като добавя: След известно време някой (няма да казвам кой) съобщи пред National Enquirer новината, че Тръмп бил казал, че не поискал да излезе на среща с мен, защото съм била твърде ниска. След това той ми се обади и ми каза, че не знае откъде е излязла тази информация и как е попаднала в пресата, като допълни, че това не ме засяга.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !