Джулия Робъртс загуби милиони

17.10.2016 16:22 | Видян 1833 пъти

Джулия Робъртс загуби милиони

Американските представители на шоубизнеса хич не са за мислене откъм финанси. Безспорно киноиндустрията Холивуд е сред най-доходоносните, но това не означава, че нейните представители не търпят загуби.

Пример за това е носителката на "Оскар" Джулия Робъртс, която ще трябва да се раздели с милиони, пише inews. А причината не е намалял професионален интерес към нея, а стойността на нейн имот.

Звездата от "Хубава жена" се опита да продаде своя собственост на северния остров Кауаи в Хаваи още миналата година. Интересът от страна на купувачите обаче се оказа нулев и тя бе принудена драстично да свали цената.

Така къщата ѝ на четвъртия по големина остров от американския архипелаг вече се предлага за 19.5 милиона долара. Първоначално актрисата се опита да вземе сумата от 30 милиона долара, макар да купи мястото за само 6.84 милиона през 2011 г.

Имотът се простира на площ от 8000 кв. м. и има директен достъп до плажа. Къщата е с площ от 350 кв. м, разполага със 7 спални и 4 бани. Освен това има и постройка за гости.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !