Кейт летя редом до простосмъртни пътници

13.10.2016 13:57 | Видян 1288 пъти

Кейт летя редом до простосмъртни пътници

След първата си самостоятелна визита в чужбина, която продължи един ден, Кейт Мидълтън се прибра в Лондон с обикновен 50-минутен полет на "Британските авиолинии". Новината съобщиха в социалните мрежи щастливите пътници, за които появата на херцогинята е била истинска изненада, пише InStyle, цитиран от „Новини Лондон”."Херцогинята на Кеймбридж - обикновена като нас!", пише един от пътниците малко след кацането си в Лондон.
 
Други разказват как я забелязали облечена в бледосиния костюм, с който преди това я видели на снимки по време на обиколките в Ротердам и Хага. В самолета тя се качила последна и седнала най-отпред, заобиколена от няколко охранители, а през това време десетки пътници се надпреварвали скришом да я снимат.
 
"Това вече е нещо, което човек не може да види всеки ден! Херцогинята на Кеймбридж кацна в Лондон с полет на "Британските авиолинии", след изморителен ден, изпълнявайки кралските си задължения в Холандия", пише друг пътник в "Туитър" на 11 октомври.
 
Кейт слязла първа от самолета, няколко минути преди останалите пътници, и се качила в автомобил, който я чакал отвън.
 
Първото самостоятелно пътуване в чужбина по официален повод за Кейт премина повече от успешно. Дали защото Кралицата й зае свои перлени обици от кралската колекция, или просто защото й идва отвътре, тя се представи повече от добре и остави чудесни впечатления у всички, с които се срещна, включително и у пътниците в самолета.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !