Не са само Цецка и Пищова

12.10.2016 14:43 | Видян 4796 пъти | Гласували 1

Не са само Цецка и Пищова

ЕкстрасенсКА и як бизнесмен забавляват нацията като кандидат-президенти

Предаването "Още от деня" на БНТ, в което Поли Златарева се справя доста по-успешно от Димитър Цонев, защото задава въпроси, а не отговори на политиците, е най-голямото шоу в България в момента. Защото дава възможност на всички кандидат-президенти да се изложат по два пъти. От което народът вижда, че смешките в тази кампания не ги пускат само Цецка Цачева и Митьо Пищова.

ЕкстрасенсКата и народна лечителка Йорданка Колева, известна в езотеричните среди като Йоана Рубин, нарича себе си Умният президент. Озадачаващо е обаче колко световни лидери нарича свои близки.

„С приятеля Дейвид (Камерън) извикахме приятелката ни Ангела Меркел на конференция, на която аз водех протокола. Путин, който също ни е приятел, не можеше да кацне в богатия град в богатата държава, където бяхме, и затова кацна в Белград. Журналистите се чудеха при кого е отишъл. Дойде при мен. Приятел ми е и Порошенко, но най-много външният му министър Климкин”, твърди жената, която разправяу че тя дава акъл на немския канцлер как да прави политика с бежанците.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !