Миро от „Биг Брадър“ посрещна бебето в нов дом

10.10.2016 17:19 | Видян 5247 пъти

Миро от „Биг Брадър“ посрещна бебето в нов дом

Победителят от втория сезон на Big Brother Миро не успя да присъства на раждането на първия си наследник. Приятелката му – моделката Екатерина Дюлгерова го дари със син Давид на 23 септември.

„Първоначалната идея беше да съм в родилната зала, но Катя ми се обади, след като всичко беше минало и ми съобщи, че вече съм баща. Синът ни се роди без секцио и Катя е една истинска мъжка майка“, разказва пред Love style Миро.

Решението бебето да бъде кръстено Давид взел големият син на Екатерина – Денис. Майката била направила списък с няколко имена. Накрая обаче останали две и Денис избрал братчето му да се казва Давид.
Още по темата

  Щастливите родители купили всичко необходимо, още преди наследникът им да се появи на бял свят и посрещнаха бебока в чисто нов апартамент.

Е, не минало и без малък инцидент. Таткото скъсал връзки на рамото и се наложило временно да е с шина на ръката. Но това не му попречило да почерпи близки и приятели в своето заведение и да направи парти с биберони.

Миро и Катя засега не мислят да се женят. „Нека синът ни да поотрасне и тогава ще мислим за сватба. Подписът никога не е бил важен за нас“, обяснява риалити героят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !