Травестиада

19.12.2008 15:00 | Видян 3154 пъти

Травестиада

Тази събота 20 декември социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже може би най-забавния си проект до момента. „Отечествен фронт” има екип, който не снима филми – той си ги причинява!” – признава Мартин Карбовски. – „На вас днешният брой ще ви се стори смешен, обаче на мен ми костваше много пот и сълзи. Това, което ще видите, е класика в така наречената любима нам гонзо журналистика. Тя означава, че не правиш просто интервю, а направо се поставяш на мястото на човека, когото интервюираш. Идват празници – смейте се от сърце!”

Всичко започна с една уговорка с не кой да е травестит, а Елза Парини. Екипът на „Отечествен фронт” отиде във Варна, за да направи интервюто. „Ако сте истински мъж, трябва да знаете – никога не си правете уговорки с травестити! Никога!” – съветва Карбовски. – „Защото той ми постави условие – за да взема и интервю от него, искал аз да разбера какво е да си жена. И понеже един травестит е 99% дрехи и грим, моят екип със злорадство реши, че експериментът си заслужава... След като миналата година бях дядо Коледа, тази година ще се пробвам на Снежанка!”

След преобразяването на Мартин Карбовски като жена, реакцията бе: „Направо гърмиш!” „Ако някой ден на вас ви се прище да разберете какво е да сте с женски дрехи, направете го тайно и на заключена врата!” – съветва Карбовски. – „Две неща ме втрещиха - трябваше да си избера обръщение – възможностите бяха нещо като „кака Сиси”, „Джуджа” или „Муцка”! А аз винаги съм искал да се казвам Зоро или поне Тарзан! И второто – „Направо гърмиш!” сигурно означава, че доста хора ще гледат като гръмнати това предаване...

Не правете това вкъщи – оставете го на професионалистите! Елза Парини е нашият любим травестит. Тя изпя преди време песента „За какво са ви тези големи гърди?” и ни спечели завинаги. Весела Коледа и внимавайте какво обличате, когато излизате! Вкъщи може да се отпуснете – пеньоарът на рози винаги ще е модерен на Балканите.”

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !