Коко Динев наел ВИП стая за Емилия

10.10.2016 13:13 | Видян 3197 пъти

Коко Динев наел ВИП стая за Емилия

Фолк певицата Емилия е родила второто си дете при доктора на Елена Йончева. Бебето е проплакало в столичния Майчин дом, а изпълнителката горещо благодари за грижите на д-р Алън Начев.

„Благодарим на Господ, че ни даде и това щастие – да си имаме и дъщеричка на име Мира. Само едно „благодаря” не е достатъчно за целия екип на д-р Алън Начев, който за втори път ни подари нов живот. Благодаря и на всички близки и приятели, които ни поздравиха за щастливото събитие! С голямо нетърпение те дочакахме и много те ОБИЧАМЕ, Слънчице!”

С тези думи Емилия съобщи в понеделник, че е станала майка за втори път и то на момиче. Певицата е родила по естествен път, издадоха запознати пред „Уикенд”. Тя била категорична противница на операциите и категорично отказала секцио, убедена, че трябва да даде възможност на бебето само да избере кога да дойде на бял свят. Лекарят й работи в столичния „Майчин дом”, а цената за избор на екип там е 900 лева.

За да й бъде удобно, Коко бил наел ВИП апартамента в лечебното заведение, твърдят запознати. „Той е много удобен – все едно не си в болница, а вкъщи”, разказаха започнати. Докато обикновените стаи в болницата са с общи бани и тоалетни, апартаментът разполага със собствен луксозен санитарен възел, но това не е единственото му предимство. Той има кът с мека мебел, удобна спалня и всички екстри, благодарение на които прясната майка може напълно да забрави, че е в болница. Говори се, че в същия апартамент се била настанила и Елена Йончева, когато родила, а преди това – и Нина Николина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !