Моника се изложи отново

08.10.2016 11:03 | Видян 2796 пъти

Моника се изложи отново

Фантазиите на Моника Валериева са безгранични, мечтите й също. Те я водят по различни кътчета по света без тя да се мръдне от София. За опашатата лъжа на моделката съобщава неин познат, който е забелязал снимка на Моника, под която тя се е отбелязала от Potato Head Beach Club Bali. Странно как се телепортира толкова бързо, като на 5 октомври е била в известен столичен клуб? 
„Не ми се вярва да има сестра близначка или някоя която прилича на нея толкова“, казва познатият на Моника.

Оказва се, че днес сутринта Моника "отново" е на остров Бали?! Преди минути Валериева сложи нова снимка на стената си и този път се отбеляза от Mandapa A Ritz Carlton Reserve Ubud. А под снимката написа: ️Think about my love. 

Пропуснала е само да сподели снимката от клуба от преди ден. Утре може да цъфне и на сверения полюс, пише хотарена. Мечтите и лъжите са безплатни. 

Преди няколко месеца отново бе разкрито лъжливо пътешествие на Моника. Тогава тя "пътува" до Дубай, но отново в мечтите си. Заливаше страницата си във Фейсбук с чужди снимки от измислената си почивка от мечтаната за всички бръмчалки дестинация.

Малко след като бе уличена в лъжа, Моника започна да споделя стари снимки и най-големият й гаф беше, че се "снима" с бележка от хотелска стая, на която пишеше името й и датата. Така и не показа лицето си, защото щеше да се види нейна приятелка, която е била в момента там и участва в заблудата. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !