Блатечки се вижда тайно със сина си

06.10.2016 12:46 | Видян 2445 пъти

Блатечки се вижда тайно със сина си

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки продължава да се разкъсва между две жени, пише "Уикенд". Актьорът официално обяви, че е разделен с модела Диляна Попова и живее със съпругата си Катерина, но едва смогва така да разпределя ангажиментите си, че да успява да се грижи и за двете си семейства.
45-годишният актьор избра да живее с дългогодишната си половинка Катерина Горанова и 15-годишната им дъщеря, но всеки ден намира време да посети бившата си любовница Диляна Попова и 2-годишния им син Борил. Преди няколко дни актьорът пристигна на мотор за среща с извънбрачния си син и майка му. Малчуганът буквално е одрал кожата на своя известен татко и е негово умалено копие, установи екипът на светското предаване "Папараци". Шоуто на Николета Лозанова успя да заснеме в крачка Асен и Диляна, а кадрите ще бъдат излъчени тази неделя в предаването след 22:30 часа.
Звездата от "Стъклен дом" връчи два пакета с памперси на Диляна и ги изпрати до дома им. Източници издават, че лошото момче на родното кино се вижда поне 3-4 пъти седмично със сина си и бившата си любовница. Надали обаче жена му знае за това. Говори се, че Асен дава по 1500 лева месечно, за да може тя да се грижи за наследника си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !