Вижте кой ще наследи милионите на Слави Трифонов

05.10.2016 17:59 | Видян 3216 пъти

Вижте кой ще наследи милионите на Слави Трифонов

Макар да е едва на 50 години и да е рано да мисли за завещание, Слави Трифонов е взел категоричното решение на кого ще остави милионите си, които е спечелил по време на дългата си успешна кариера като шоумен. Избраникът е 20-годишният Теодор, който му е племенник, син на сестра му Петя. Момчето е кръстено на бащата на Дългия и е студент в Националната спортна академия, пише столичен седмичник, пише Блиц. Теодор е любимецът на известния си вуйчо и дори се представя с неговата фамилия, а не с бащината си. В профила си в социалната мрежа младежът е посочил, че работи във фирмата на шоумена "Седем-осми", макар да не е ясно каква функция изпълнява там, Приятелите му твърдят, че е скромен младеж, не обикаля дискотеките като повечето си връстници, не парадира с известния си роднина и дори прекарал лятото с майка си Петя в Созопол, Също като вуйчо си Теодор е висок и стърчи цяла глава над връстниците си.

Трифонов, който е един от най-известните и успели водещи у нас, така и не можа да намери досега жена, с която да се обвърже трайно. Той преживя няколко любовни връзки, най-известните от които са с психоложката Меги и балерината Марина. И двете му авантюри обаче завършиха с раздяла. Слави пази ревниво личния си живот, но проявява чувство за самоирония и допуска колегите му да се шегуват с напредващата му възраст и неуспеха да си намери съпруга. Дори симпатичният г-н Андреев често го пита кога ще се ожени, а отговор никога няма.

Не само заради неудачите в личния живот Слави е силно привързан към родителите, сестра си и племенника, за които твърди че са най-важните му хора в живота му. Съвсем логично тъкмо  Теодор да наследи голяма част от парите и имотите, спечелени напълно заслужено от вуйчо му през годините.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !