Явор налетя на Емануела: Хайде да правим секс!

05.10.2016 09:57 | Видян 5114 пъти

Явор налетя на Емануела: Хайде да правим секс!

Вече няколко дни Жана е раздвоена в чувствата си към Явор Бахаров. В късните часове тя опита да се доближи до него в общото им легло, но артистът отвърна по безкрайно груб начин. Братът на Захарари избута брутално певицата и дори си позволи да сложи възглавница между тях.На сутринта Жана бе яхнала отново метлата: "Не съм такъв човек да отида и да му кажа, че не искам той да спи при мене. Този мъж никога няма да има жена като мен. Въобще не ме познава. Само да излезем от тук, толкова ще приключа с това момче. Такъв шамар ще му забия", злобееше тя пред Миглена.

Междувременно Явор започна да й рисува сърчица по стъклото, което дели спалнята на Миглена и Лили от тази на останалите. Това обаче не трогна Жана, която се закани, че повече няма да му се върже.

С влизането си в Къщата Емануела намери близък приятел в лицето на Жана Бергендорф. Точно в този момент тя изживяваше тръпката си към Явор. Пред очите на фолк дивата приятелката й бе отхвърлена.

Явор обаче реши да задява точно нея. "Сега като си хапнеш филийката може да правим секс, ако искаш? Това сега пак е шега, но всъщност не е шега, но се приема така. Ще ти кажа какво е, като ми отговориш", заяви Бахаров на Емануела.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !