Белият Бал на Метрополис е днес!

19.12.2008 10:30 | Видян 1308 пъти

Белият Бал на Метрополис е днес!

Броени часове ни делят  от старта на най-голямото саунд приключение на Метрополис за тази година – първото им мега парти с официален dress code – Бяло(само препоръчителен).  За да стимулират българските парти фенове да облекат бяло, (да не забравяме, че наближава и Коледа) организаторите са приготвили 5 мега награди.

Едногодишен ВИП пропуск ще грабнат петимата, които най-много са се въодушевили от предизвикателството на Мeтрополис! Имената на спечелилите ще бъдат обявени в първото радио шоу 120 минути с Метрополис по Радио Алфа след ивента, както и на web-сайта на движението. Междувременно Зимният Дворец на Спорта е вече преоблечен в нежната си празнична премяна – стотици метри бял плат, гигантски бели балони, сребърни звезди, дискотопки, кръгли екрани и задължителните вече за парти в 21 век LED технологии са само част от декорациите, които ще атакуват визуалните сетива на публиката тази вечер. За пръв път ще видим величествената сцена на ди джеите позиционирана странично без това да отнема и метър от площта за танцуване.  Срещу нея е впечатляваща 200 кв.м самостоятелна платформа-сцена със специални барове и сепарета със сервитьори в чест на многобройните ВИП гости на Бал в Бяло дошли да чуят Nick Warren, Joe T Vannelli и Samuel L Session. Това е и ултимативният ди джей Line Up за вечерта на 19 декември. Хедлайнерът на вечерта – световно известният посланник на Global Underground – Nick Warren пръв ще застане на пулта малко след полунощ – такa, че си сверете часовниците. Втори на сцената ще застъпи експлозивният италианец Joe T Vannelli,  следван от шведската техно легенда SLS.

Готови ли сте да пишете новата парти история на България– просто извадете белите дрехи и елате на парти – «избухването» е гарантирано от Метрополис!

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !