Бередин спуквал Тоца от бой!

04.10.2016 12:24 | Видян 4317 пъти

Бередин спуквал Тоца от бой!

Руският бизнесмен Александър Бередин системно посягал на миската Антония Петрова, разкриват близки на ексдвойката, цитирани от в. България днес. От близо три месеца раздялата между двамата е факт, а година преди това те и не живеят заедно по думите на самата Антония. Това я накарало първа да подаде молба за развод.

Раздялата им дошла изневиделица за всичките им познати, които и досега се чудят какво е подпалило фитила на враждата им. Версията, че руснакът кръшкал редовно, отпаднала от само себе си след интервюто, което Мисис Русия даде преди дни.

Антония Петрова не издържала на тормоза, който й налагал бившият любим, когато се накърка. Самата тя говори за това през 2011 г. в показанията си в полицията, когато Бередин я отвлича и пребива.

"Само аз мога да го изкарам от релси. Александър има невероятен проблем с алкохола. Мисля, че вече е алкохолик, и то битов. Всяка вечер се прибираше вкъщи, взима по една бутилка и я изпива сам. Пиянството му е много лошо, става агресивен. Позволих си да бъда с човек, който е алкохолик. В този невероятен цирк, който направи, също беше пиян. Шофираше пиян", сподели тогава и в интервю Антония.

В средата на юли Александър Бередин отвлича и пребива гаджето си - Антония Петрова. Екшънът между миската и 50-годишния руснак се разиграва в столичния квартал Бояна. Антония вечеряла с приятели, Александър нахълтал и я издърпал от заведението. Натикал я в колата си и потеглил в неизвестна посока. Преди да изключи телефоните й, Антония се обадила на баща си, той пък на полицията. Малко след сигнала органите на реда спрели лъскавия автомобил на Бередин. В него Антония треперила от ужас гола до кръста, загърната в одеяло. Тялото и лицето й са посинени.

В дните, в които се опитва да преодолее шока, миската спря да сипе квалификации към гаджето си. Тогава стана ясно, че той й е налагал системен физически и психически тормоз, но тя мълчала от срам. Живяла в ежедневен ад цяла година, а след това събрала сили да избяга. Желаела с Бередин да останат приятели. Той обаче не бил съгласен с новото положение и решил да я отвлече.

"Вероятно сега най-сетне Тони е решила да сложи край на живота си с него. Тя заслужава човек, който да няма пороци и да е на нейната възраст", споделя приятелка до моделката.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !