Симона с рожден ден като на фолк звезда

03.10.2016 12:28 | Видян 2958 пъти

Симона с рожден ден като на фолк звезда

В последния ден на септември Симона Загорова отбеляза по бляскав начин своя 20-ти юбилей. Дъщерята на Глория се трансформира с всеки изминал ден и вече няма и помен от пълничкото и срамежливо момиче от преди години. Сега Симона прилича на истинска фолк фурия и няма как да е другояче, щом е израснала с примера на примата на фолка пред очите си.

Загорова отбеляза рождения си ден с две тържества - едно с роднините и едно с приятелите. Неотлъчно до нея е приятелят й Симоен, с когото са заедно вече повече от три години. В специалния за Симона ден, двамата отново са облечени в тон - в черно.

Рожденичката е прегърнала с две ръце огромен букет, най-вероятно подарък от гаджето. Засега не се е похвалила с какво друго са я дарили, но по всичко си личи, че е празнувала като истинска звезда, споделя хотарена. След семейната вечеря, Симона е отвела най-добрите си дружки в хитов фолк клуб в Студентски град, където видимо са си прекарали страхотно и са купонясвали до зори. В компанията им, рожденичката се е вживяла в ролята на фолк фурия, раздавайки се на сцената, но само за свой кеф.

Загорова вероятно е хванала микрофона да изпее някоя и друга песен, за да сбъдне мечтата си да се подвизава на сцената на такова хитово заведение. Засега тя може да се похвали с оскъден брой участия и то в различен тип заведения. Но и самата тя се стреми да бяга от чалгата, въпреки че е пределно наясно, че именно тя ще й донесе слава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !