Кой къде на Kоледа

18.12.2008 18:00 | Видян 28366 пъти | Гласували 3

Кой къде на Kоледа

И тази година звездите на телевизия “Планета” ще празнуват Коледа със своите многобройни почитатели. Както повелява традицията на Бъдни вечер, 24-ти декември, те ще празнуват със своите семейства. На 25-ти декември Преслава ще пее в Сандански, Галена в София, а Анелия е в “Планета Пайнер Клуб” – Пловдив.
В празничната Коледна нощ Андреа има участие във Враца, а нейната колежка Соня Немска е в Дупница. Хитовата певица Елена ще празнува със своите почитатели в “Планета Пайнер Клуб” – Търговище. На 25-ти декември ексцентричната певица Камелия ще радва с хитовете си гостите в популярен нощен клуб в София. Обичаната певица Гергана също ще бъде в компанията на своите почитатели в София на 25-ти декември.  

Татяна ще радва с песните си многобройните си почитатели в красивия български град – Панагюрище. На 25-ти декември Джена ще пее в Дерманци, Янко Неделчев е във Велинград, а сестри Диневи в “Приказките” – Харманли.  На 26-ти декември звездите на телевизия “Планета” ще споделят празника със своите почитатели. Гергана ще бъде специален гост на Коледната вечеринка на Българското дружество в Унгария. Татяна ще има участие в Асеновград, Милица е в София, Амет ще пее за българската общност в Брюксел. Борис Дали и Цветелина Янева ще участват в Новогодишния празничен концерт на площада в Кричим. В празничната Коледна нощ младата певица Цветелина Янева ще весели с песните си гостите на “Приказките” – Харманли. 

През деня на 26-ти декември Соня Немска ще участва в Новогодишния концерт във Велико Търново, а вечерта ще пее в Арбанаси. Обичаният народен изпълнител Николай Славеев ще пее на празничния концерт на площада в Берковица. На 26-ти декември Юнона ще пее във Враца, Полина е в Стара Загора, Живко Микс е в Поморие, а Андреа – в Котел.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !