Ето кой е убил детето на Уитни Хюстън

20.09.2016 16:01 | Видян 2696 пъти

Ето кой е убил детето на Уитни Хюстън

Отговорен за смъртта на щерката на Уитни Хюстън Боби Кристина е гаджето й Ник Гордън. Това постанови съдия Джаксън Бедфорд от Атланта в един от най-шумните процеси отвъд Океана. Магистратът признава приятеля на момичето за "юридически отговорен" за трагичната й гибел. Дрогираната дъщеря на Уитни и рапъра Боби Браун е намерена в безсъзнание във ваната си на 31 януари 2015 г. Умира след 6 месеца, без да излезе от кома.
Решението на съдията не означава, че момчето де факто е виновно, уточнява в. "България днес". Фактите по случая не са взети предвид, защото Гордън не се явява на заседанията, нито изпраща свой адвокат. Процесът започна по искане на близките на Боби Кристина, които искат от Ник 50 млн. долара обезщетение за кончината й.
"Той прояви неуважение към съда и автоматично губи делото, но има право да обжалва", изтъкна в заключение Джаксън Бедфорд. Фактите по мистериозната смърт на 22-годишното единствено дете на поп дивата и скандалния хип-хоп изпълнител не са разглеждани по същество и не е ясно дали наистина Гордън я е убил.
Резултатите от аутопсията на Боби Кристина показват, че преди инцидента тя е пила алкохол и е взела морфин и кокаин в комбинация с лекарствата, които е използвала за лечението на депресията си. Прокуратурата отказва да подведе под отговорност момчето за убийство и срещу него се води само гражданско дело. Ако реши да обжалва присъдата на магистрат Бедфорд, Ник ще се изправи в процес със съдебни заседатели, които като нищо могат да го осъдят на рекордната глоба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !