Кака Лили била в депресия

17.09.2016 16:44 | Видян 3251 пъти

Кака Лили била в депресия

Още с визитката си за ВИП Брадър, Лили Вучкова шокира с резултата от многобройните корекции по лицето си, пише "България днес". Телевизионната легенда, която 22 бе на малкия екран, днес не е много приятна гледка. Водещата на "Милион и едно желания" още не може да превъзмогне травмата и позорното си изхвърляне от Националната телевизия, след която се променя коренно. Кака Лили е точно на върха на славата си, доказала се е като истински успешна телевизионерка и точно тогава дошул големият шок.

Славната кариера на Вучкова финиширала толкова изненадващо, че тя първоначално си помислила, че всичко е една зле скалъпена шега. Един ден просто й съобщили, че вече няма да се появява на екран, защото е поостаряла. Предложили й от кумова срама работа зад камера, но тя отказала, защото никога не се е примирявала с остатъци.

На мястото на кака Лили блесва звездата на кака Лара, която е само на 16, когато започва да води "Милион и едно желания". От тогава между време има негласен конфликт, а Вучкова не веднъж е обвинявала Златанова, че й е открадала живота, кариерата, славата, всичко! Свалянето от екран на кака Лили е обявено публично по телевизията и след това тя потъва в забвение.

Тв легендата няма сили да остане в столицата, където всички я познават и я гледат със съжаление или пък я спират с въпроса дали отново ще я видят на екран. Лили се мести в Костинброд и единствено подкрепата на съпруга й я кара да си стъпи отново на краката. Тя се зарича, че ще се върне към телевизията, само ако отново бъде звезда, както преди. Иначе нямало смисъл.

Подобна възможност обаче така и не й се отваря, а колкото повече минават годините, толкова тя се отчайва, че това някога ще се случи. Именно заради тази тежка депресия, в която изпада от липсата на телевизионни изяви, кака Лили повежда битка с възрастта, заради която губи работата на живота си.

Това води до куп пластични операции и козметични интервенции, които да заличат белезите на времето. На всички направиха впечатление дълбоките бразди в бузите на Вучкова, както й абсолютно неествествените й скули. 

Въпреки всички интервенции обаче, ефектът е по-скоро плачевен, отколкото за хвалба, а на лицето на кака Лили е изписана все същата тъга, както в деня, в който я уволняват.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !