Вальо Михов проговори за връзката си с Лили

15.09.2016 11:31 | Видян 2131 пъти

Вальо Михов проговори за връзката си с Лили

Бившият шеф на БФС Валентин Михов и един от най-заможните българи проговори за отношенията си с Лили Иванова. Баровецът имаше сериозен романс с най-популярната българска певица, пише Блиц. „Бях година и половина с най-голямата певица. Тогава играех много хазарт. Заради нея се отказах . Тя ми подари едни ключове, за една кола. Казах й: За мене ти си голяма певица. Тя е уникална. Много добре се държа с мен. Ходехме много по пиано барове. Аз плащах кувертите, защото е голяма чест само да си до нея. Винаги пиеше топла вода с лимон. Не оставаше до късно. Още е кумир за мен и няма да я забравя”, разкри Михов.
 
Жана му пригласи, като каза, че това е певицата с най-добра хигиена на гласа. „Тя е голяма. Малко ли я плюят”, отбеляза още бившият шеф на БФС. Присъстващите в стаята съквартиранти се съгласиха, че зложелателите плюят примата, защото не могат да я стигнат.
 
Откровенията на Михов не свършиха до тук. Той помоли Жана да научи „една тежка песен”, с която той иска да върне гурбетчиите в България.  Тя се оказа „Няма ли кой да замилее за мене”.
 
В следващия миг, водени от Михов, всички съквартиранти подеха песента. Моделката Габриела не пропусна шанса да направи четка на Валентин и му каза, че пее много добре.  
 
След като всички задружно изпяха песента, Михов отсече, че „ни трябва човечност, а не слава”. Той бе категоричен, че съквартирантите в къщата са „един отбор” и добави, че никога в живота си не е търсил конфликти. „Има завист има комплексарщина. Защо трябва да си говорим зад гърбовете. Не съм посегнал на човек, камо ли на жена. Как да посегна на мъж? Мога да ти обясня, да ти кажа и накрая ще си стиснем ръцете. Какво делиме в края на краищата. Търся само доброто в хората”, изля сърцето си футболната легенда.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !