Слави изтри окончателно Виктор Калев

14.09.2016 09:47 | Видян 1708 пъти

Слави изтри окончателно Виктор Калев

Официално извън "Шоуто на Слави" е актьорът Виктор Калев. Макар Дългия така и да не коментира раздялата с едно от емблематичните лица на предаването, името на Калев е изтрито от финалните надписи.За напускането на Виктор се знаеше още от пролетта. Тогава той обяви намеренията си да продуцира собствен спектакъл, напомня столичен ежедневник. Макар многократно да подчерта, че изпълнява ангажиментите към предаването, в екипа бяха подготвени за неговото напускане.

Калев е единственият досега колега, с който телевизионерът се разделя в сравнително добри отношения. Досега Дългия зачеркваше от живота си всички, които го напускат. Той и до момента не може да прости предателството на Росен Петров, Любо Нейков и Алекс Раева. Сега Слави се чувства гузен заради Калев.

Причината за напускането му е ужасен гаф от страна на шоуто. Само ден след трагедията, която споделя семейството на президента Росен Плевнелиев, от Би Ти Ви излъчиха епизод на „Шоуто на Слави“, в което Калев пародира държавния глава. След случилото се Калев изпадна в дълбока депресия и повече не се появи нито веднъж на екран.

"Много тежко го преживява. Слави знае колко чувствителен е Калев и че повече няма да може да влиза в комични роли", разказват от екипа. Засега Калев няма заместник, но не е изключено скоро Трифонов да потърси още един актьор за новия сезон на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !