Нормалните полудяват, а лудите изтрещяват от 1 септември

29.08.2016 13:17 | Видян 3740 пъти | Гласували 1

Нормалните полудяват, а лудите изтрещяват от 1 септември

В самото начало на ретроградния Меркурий , който ще ни управлява накриво от 29 август – днес, слънцето ще се скрие, за да направи напрежението още по-голямо. Това ще стане точно в първия ден на септември, който се очертава месец на сътресения, проблеми и несигурност за всеки от нас и за всички ни заедно.

Пръстеновидното слънчево затъмнение на 1 септември, което ще започне малко след 9 сутринта и ще продължи до ранния следобед ще бъде красиво, но опасно. Онези, които ще могат да го наблюдават най-добре от Западна Европа по нейното Атлантическо крайбрежие и от Северна Африка, ще се радват на причудлива гледка – за повече от 6 часа от слънцето ще се вижда само пръстен от лъчи. А пред него ще застане пълната луна като черно петно.
В древността се е смятало, че подобно разположение на небесните тела, е знак за идваща опасност, за социални или природни катаклизми. С развитието на науката страховете са понамалели, но астролозите наблюдават затъмненията и регистрират повишена концентрация на негативни събития в дните преди тях – обикновено около 7 и в седмицата, последваща астрономическото събитие.
Повечето звездобройци тълкуват, че затъмненията носят значими, даже съдбоносни събития с дълготраен ефект, както в личния живот на всеки, така и в обществения живот на цели нации. Какво е възможно да се случи?

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Става страшно от 29 август

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !