Гринго призна, че е поступвал Софка

28.08.2016 13:56 | Видян 1760 пъти

Гринго призна, че е поступвал Софка

Тодор Давидов – Гринго, който се прослави покрай връзката си със Софка, видял голям зор с научаването на текста към общото им парче. Както известно, двамата наскоро възпяха любовта, което доста изненада феновете.

„Много ми хареса текста на песента и за да го науча, го четох 90 пъти”, споделя Гринго като допълва, че именно Софи настояла да направят обща песен. По време на снимките, които се състояли на Камчия, не му било лесно и да свири на пиано в морето. Притеснения от камерата обаче не е имал, тъй като е свикнал с нея. Има опит, тъй като се е снимал в два сериала в Кипър, където живеел 9 години.

„Софи направо обожава баладата. Слуша я на ден по 30 пъти”, казва Гринго. Той се е амбицирал да продължи да се занимава с музика. Даже вече подготвя ново, при това самостоятелно парче. Текстът за него ще напише „Мисис Баба” Дони Василева, нашумяла с участието си в първия сезон на „Фермата”.

Що се отнася до връзката му със Софи, мускулягата, който до преди да стане певец работеше като охранител в Германия, признава, че в началото е имало дрязги помежду им. Както е известно, двамата се бяха разделили и в този момент певицата публично обяви, че е била жертва на физическо и психическо насилие.

„Признавам, че в началото на връзката ни съм й посягал, но сега дълбоко съжалявам за това. Вече дори не ми минава през главата нещо подобно. А като се скараме, излизам, за да ми мине яда и чак след това се прибирам”, казва Гринго и допълва, че със Софи се ревнуват, но внимават да не прекрачват границата. За себе си мускулягата казва, че е осъзнал факта, че трябва да се съобразява с много неща, които са в комплект с известността на избраницата му. Като например, да свикне, че Софи трябва да обръща внимание и на почитателите си, пише "Уикенд". „Скоро мисля да й купя пръстен и да й предложа официално брак. Такава изненада съм й приготвил, че направо ще онемее. Няма да й поискам ръката по традиционния начин, а ще е доста оригинално. Тя обаче вече ми каза, че желае да направим сватба през ноември тази година. Аз веднага се съгласих, защото не съм се женил никога. Нямаме конкретна дата все още”, споделя Гринго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !