Преслава гушна 20 бона за седмица

27.08.2016 15:52 | Видян 1981 пъти

Преслава гушна 20 бона за седмица

Луднала от работа, но пък с препълнени джобове в последно време е фолкпевицата Преслава. Изпълнителката гушна близо 20 бона от участия само за последната седмица. Преси буквално не е мигвала цели пет дни, само и само да успее да огрее на всички места, откъдето получи покана.След три изяви на родното Черноморие, няколко в най-големите градове в страната и едно в София само в рамките на пет дни Преси е рухнала, но доволна от себе си, пише "България днес".  Певицата не само е прибрала колосална сума, но и е успяла да докаже на колежките си, че е най-желаната изпълнителка в родните чалготеки. От няколко месеца изпълнителката на "Водка с утеха" се конкурира усилено, за да покаже, че наградата й за Певица на годината не е незаслужена.

След като стана ясно, че колежката на Преслава и бивша нейна приятелка Галена е бременна, Преси е решила, че тази година няма конкуренция. Изпълнителката отново работи усилено, за да грабне най-престижната награда в "Пайнер", и нищо не може да й се опре.

Въпреки че с Галена бяха много близки и години наред демонстрираха стабилна дружба, след скандала на наградите двете не се поглеждат. Преслава все още не е честитила на колежката си хубавата новина, че чака бебе, и няма намерение да го направи, шушука се в редиците на музикалната компания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !