Приеха фолк певица по спешност в болницата

25.08.2016 13:19 | Видян 1741 пъти

Приеха фолк певица по спешност в болницата

Фолк певицата Дебора е била приета по спешност в болница миналата седмица. На чернокосата красавица й е направена животоспасяваща операция и в момента е в процес на възстановяване

Здравословното състояние на Дебора се влошава, докато е на почивка на родното Черноморие. Изведнъж получава прерязващи болки в коремната област, пише "Галерия". След като я преглежда лекар, й казват, че трябва веднага да бъде приета в болница, понеже й е изострен апандиситът. Специалистите я информират, че има солидно количество течност в корема, която ако не бъде извадена в близките часове, може дори да я убие. Дебора пали колата за София и отива директно в елитна частна болница.

Операцията е извършена успешно, но у певицата все още има горчив вкус от преживяното. Тя продължава да е притеснена за здравето си, но благодари на Господ, че се е разминала със смъртта.

Пред приятели изпълнителката заявила, че случилото се нямало да попречи на плановете й за лятото и съвсем скоро щяла да се върне на сцената. Неотдавна Дебора напусна своята продуцентска компания „Ара Мюзик“ и сега е сама на пазара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !