Лейди Даяна имала секс играчка за талисман

16.08.2016 16:38 | Видян 1927 пъти

Лейди Даяна имала секс играчка за талисман

Кралските особи винаги са били мистичните фигури на едно друго далечно общество, пише "Всеки ден". Твърдението, че често се раждат със златна лъжица в устата, няма да е далеч от истината. Години след трагичната загуба на принцеса Даяна, продължават да излизат най-различни слухове относно нейния по-личен живот.

Кралският офицер и охранител на дамата Кен Уарф призна, че след една сериозна вечер в Париж, персоналът на принцесата закупил секс играчка. След това Уарф накарал сестрата на Даяна - Сара, да постави играчката в багажа ѝ.

В новата си книга Closely Guarded Secret той разказва, че Даяна много обичала шегите и всякакви закачки и оценила моментално доброто попадение на своя персонал. Кен също така разказва, че постоянно е бил предизвикван от принц Хари и Уилям на двубой.

Иначе принцесата смятала секс играчката за нейния най-силен талисман и понеже не можела да се разделя с него, помолила да бъде изпратен с дипломатическата поща от Лондон до британското консулство в Непал при нейно посещение в азиатската страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !