Ася Капчикова: Не правя секс за пари!

16.08.2016 15:07 | Видян 5635 пъти

Ася Капчикова: Не правя секс за пари!

Ася Капчикова е поредното звездно име от списъка с популярни участници в риалитито „Фермата" на Би Ти Ви. Мис Плеймейт 2016 разкри ексклузивно пред „Всеки ден" защо приема това предизвикателство, след като е имала предложение и от друг формат. Тя повдигна завесата за отношенията си с бившата й вече половинка - рапъра Криско, отговори на неудобните въпроси, които хората си задават за нея, и сподели защо не се страхува да замени удобния си начин на живот със селския бит.

Ася, говори се, че са ви предлагали да участвате в два риалити формата. Защо избрахте „Фермата"?

Влизам във „Фермата", защото за мен това ще бъде предизвикателство. Искам да покажа на хората, че красивите жени не са „кифли", както се възприема в последно време образът на всяка една дама. И да покажа,че не ме е страх от работа и че не се притеснявам да изглеждам различна, в по-натурална среда и без грим. Да, имах предложение от друг формат, но прецених, че искам да участвам в нещо по-интересно. Затова приех предложението на „Фермата".

Веднага ще тръгнат слухове, че чистите имидж на примадона с това участие.

Аз не мисля, че трябва да чистя имиджа си от нещо. Аз съм това, което съм. Мога да бъда много женствена, да бъда секси, в следващия момент не се притеснявам да изглеждам като всяко нормално момиче. Не мисля, че моят образ е свързан с кокетство или нещо подобно.

Споделяли сте, че имате опит в селската работа.

Да. Имам баба и дядо, живи и здрави са. Ходила съм на село, помагала съм им в много неща. Като почнете със сушене на сено, копаене на картофи, доене на крави. Всичко съм правила като по-малка, защото съм си прекарвала летата при тях.

Кога за последно сте доили крава?

Бях малка. Да, пробвала съм да доя крава.

И стана ли нещо?

Е, да! Как иначе?

Значи не ви плаши селската работа?

Не, не ме плаши. Мисля, че хората ще ме видят в такава светлина, че да разберат каква наистина съм аз. Изграденият ми от медиите образ не е особено реален.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !