Цеца и Малина с общ пластичен хирург

11.08.2016 10:51 | Видян 2540 пъти

Цеца и Малина с общ пластичен хирург

Цеца Величкович и Малина явно имат общ пластичен хирург, пише "Всеки ден". До това заключение стигнаха феновете им, като видяха последните им снимки. На кадрите на двете фолк диви с просто око се вижда, че лицата им са обект на множество корекции, физиономиите им са съвсем различни от началото на кариерата им и изглеждат като излети по калъп.

Ако всяка фолк певица се хвали с поне една пластична корекция по лицето или тялото си, то тези двете бият всички рекорди и почти не е останало нищо тяхно по фейса им, смятат специалисти по пластична хирургия. „Направо са се мумифицирали. Те не са първа младост, но все пак Цеца е едва на 43 лета, Малина още няма 50, а какво ли ще правят до 60-65 лазарника и как ще изглеждат тогава?", чудят се потресени от гледката. От фотосите се вижда, че двете се усмихват по идентичен начин - това се дължи на ботокса и това, че са загубили възможността правят мимики и се „радват" на т. нар. безизразно или каменно лице.

Броят на корекциите им трудно може да бъде пресметнат, защото са много - нос, устни, скули, чело, брадичка, много ботокс и хиалурон. Отделно по няколко кубика в бюста, а зъбите - като на холивудска дива, за които са платени астрономически суми, няма да ги коментираме. Двете почти нямат място по себе си, което да не е коригирано със скалпела, но дали хирургът им не се е изгаврил с тях, се питат феновете на лекия жанр. „Пръснали са пари поне колкото за 2-3 апартамента, но израженията им са по-скоро смешни, отколкото секси и младежки", смятат очевидци на срещата между двете изпълнителки.

Малина и Цеца се опитват по всякакъв начин да скрият следите от остаряването и да възвърнат сияйния си вид. Изпълнителката на „Пиле" твърди, че не се страхува от старостта. Но би направила всичко възможно, за да се чувства комфортно и удобно със себе си и да изглежда добре. Тя самата не признава, но от снимките й от миналото личи, че пазвата й е доста по-бедна тогава, отколкото сега. Пък и самата Величкович, която продължава да е известна с тази си фамилия само у нас, обича да ходи с рокли с деколтета, от които надничат апетитните й бомби.

Изпълнителката, която е вдовица на убития през 2000 г. Желко Ражнятович - Аркан, си е направила по-голяма част от корекциите след домашния арест през 2011г. Тя бе затворена в къщата си в Белград с електронна гривна на единия крак заради това, че е присвоявала пари от трансфери в чужбина на футболисти от „Обилич". Освен по корекции, двете фолк певици си приличат и по увлечението си по футбола.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !