Джена гушва 100 бона за месец

10.08.2016 14:12 | Видян 2425 пъти

Джена гушва 100 бона за месец

Джена ще прибере повече от 100 хиляди лева само за месец. Чалгаджийката има само за август над 20 участия се оказва най-скъпо платената певица в "Пайнер“.

Освен че бие по хонорар колежките си Преслава и Галена, певицата е станала и по-оборотна от тях. Джена кръстосвала между морските ни курорти и по-големи градове за изявите си и през август ще измине 1 хиляди километра. Разбиващите пътувания обаче си заслужавали, защото фолкаджийката имала добра цена и се радвала на щедри бакшиши.

Тя е сред малкото, които все още държат да пеят на живо и това подтиквало веселяците по дискотеките да пъхат в деколтето й едро банкноти. Говори се, че тя била с най-облекчен договор от колежките си и давала по-малък процент на продуцентите си. Сметките показват, че през август Джена ще избие разходите по сватбата си, които си беше поделила с младоженеца. Освен това тя прибрала всички пари в пликове с оправданието, че семейният бюджет е общ.

Колегите на Джена за пореден път потвърдили мнението, че тя е не само стисната, а и спокойно може да отнесе приза за най-алчна представителка на лекия жанр. Пред нейната лакомия за участие бледнеела дори Преслава, която е болезнено амбициозна и винаги държи да е в центъра на вниманието, пише „Галерия“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !