Преслава друсана на „Какао бийч“

10.08.2016 09:15 | Видян 3587 пъти

Преслава друсана на „Какао бийч“

Фолк звездата Преслава отново се върна към дрогата, макар да се бе зарекла, че с края на връзката й с Бирмата слага край и на кокаина. През уикенда в малките часове на нощта изпълнителката е била забелязана в популярен клуб на „Какао бийч" в Слънчев бряг. Брюнетката често влизала и излизала от тоалетната, бършейки си носа, докладваха очевидци пред „Всеки ден". Макар да забавлява чалга масите, Преслава предпочита да се забавлява по съвсем друг начин. С приятелска компания изпълнителката често може да бъде забелязана в клубове, където фолкът е табу, но същевременно тя се радва на ВИП статут и специално отношение.

През уикенда изпълнителката на „Няма да ти пиша" имаше участие в дискотека в Слънчев бряг, като минути след края на ангажимента й, вместо да остане да се забавлява в клуба, тя, озвучителят й и две нейни приятелки отпрашиха към плажната алея на „Какао", където заведенията преливат от млади хора, само че от тонколоните не звучи кючек, а дъни модерна хаус музика. Звездата на „Пайнер" нееднократно е споделяла, че обича да купонясва по тези места в Слънчев бряг. Така тя е неразпознаваема и съответно необезпокоявана за снимки, автографи и селфита.

Като повече новобогаташи и певицата увеличава удоволствието си от нощта с помощта на кокаин. Именно бившият й приятел - Георги Станоев-Бирмата, й показа наркотика на богатите и въпреки заричанията й, че няма да посяга към дрогата, тя отново шмърка от време на време.

Близките на фолк звездата споделят, че тя се друса само по време на партита, тъй като иначе не издържа на натоварения режим - ежедневни пътувания в цялата страна за участия, лягане в сутрешните часове, организация по нови песни и снимки за клипове. „Преслава беше просто неадекватна. От километър си личеше, че е друсана", свидетелстват посетители на дискотеката.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !