Ето го тайното имение на Живкови

04.08.2016 16:22 | Видян 3260 пъти

Ето го тайното имение на Живкови

Комунистическата принцеса Евгения Живкова, внучка на бившия Първи, е вдигнала истински палат на брега на морето в курорта Лозенец – пише в. „Уикенд“. Наследниците на Тодор Живков се оказаха собственици на най-хубавото място на българското Южно Черноморие. Тяхното имение е точно на скалистия бряг, а достъпът на простосмъртни е строго забранен – отбелязва изданието.

За имението на наследниците на Тодор Живков от години се носят легенди, но така или иначе никой не го е виждал – всичко е опасано с масилни зидове, за да е скрито от хорските очи. Екип на изданието обаче реши да заснеме и покаже невероятното райско кътче, което са си построили наследниците на дългогодишния диктатор Тодор Живков. Редакцията на вестника нае дрон, който полетя над баровското имение, за да го заснеме. Слуховете се оказаха верни – гледката наистина е невероятна.

На високите скали, далеч от шума на простолюдието в село Лозенец, имението на бившата соцдепутатка е потънало в тучна зеленина. Имението на Жени Живкова е на самия бряг, а пред него е само синевата на морето. В цялата околност това е най-добре поддържаният имот, а елегантната му архитектура няма нищо общо с околния новобогаташки строителен размах на мутробарока.

Преди години, когато почина Иван Славков, стана ясно, че Батето е собственик на 3 дка в Лозенец. Едва ли обаче внучката на Тодор Живков е опряла до наследството му – коментира изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !