Любовник на Галена докара Лепа и Цеца на парти

04.08.2016 10:53 | Видян 3766 пъти

Любовник на Галена докара Лепа и Цеца на парти

Бизнесменът от Стара Загора Ангел Тенев, собственик на една от най-големите фирма за производство на месни деликатеси в страната, е човекът, който в България на тайно посещение дойдоха най-големите звезди на сръбската забавна музика - Лепа Брена, Цеца Величкович и Горан Брегович, научи екслузивно ПИК.

Милионерът притежава огромно имение в Старозагорски минерални бани, в което според пикантните клюки са гостували не една и две чалга диви, плюс някои известни плеймейтки.

Поводът Цеца, Брена, Брегович да бият път до курортния комплекс край Стара Загора е било откриването на нова част към имението на бизнесмена, който сред чалга дивите е известен като Свинаря и Генерала. Твърди се, че вторият му прякор бил лепнат заради песента на Анелия - "Генерал", посветена на него.

Тримата сръбски изпълнители с още няколко души антураж са били придружени от известния сръбски мениджър Рака Марич. Те са пристигнали до София с частен самолет, поет от домакина им, след което са били извозени до Старозагорски минерални бани, където са останали общо 3 дни на негови разноски.

Според наши източници от Белград триото не е било ангажирано за участие. Звездите са били поканени като гости по приятелска линия. Заралийския бизнесмен имал добро познанство и вероятно бизнеспартньортво с мастит сръбски предприемач, които пък бил приятел с изпълнителите.

На партито за откриването на новата постройка към имението двете сръбски прими не се сдържали и грабнали микрофоните. След което се случило нещо невиждано, което шокира дори съседна Сърбия. За пръв пръв Лепа Брена и Цеца Величкович, които са двете най-големи конкурентки на сцената в западната ни съседка, запели в дует. Изпълнението им шашна и медиите отвъд Калотина. Общото им изпълнение е заснето с мобилен телефон и качено в профилите на самите певци в Инстаграм. Можете да го видите ТУК!

На частното парти са били и някои родни изпълнители, сред които и чалга певицата Камелия. Тържеството е било озвучено от диджей Живко Микс. Същият участва и в парчето на Галена, "Хавана Тропикана". За снимките на видеото звездата на "Пайнер" и Живко биха път чак до Куба със спонсорството на Тенев. Диджеят пее в клипа с тениска с логото на неговата фирма. Според пикантна мълва, на която ПИК се чуди да вярва или не, целият проект е бил финансиран от Тенев заради твърде близките му отношения с Галена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !