"Фермата" спасява Ася от фалит

03.08.2016 12:51 | Видян 2187 пъти

Ася Капчикова, актуалната Мис Плеймейт, която доскоро минаваше за супер ВИП персона, е изправена на ръба на фалита, откакто се раздели с гаджето си Криско, пише "Всеки ден". Хонорарите на танцьорката се стопиха и тя опря до долнопробна чалга само и само да свърже двата края. Сега разчита на договора с "Фермата", подписан преди месеци, да я спаси от пълен финансов крах.
Ася и Криско сложиха край на връзката си преди броени седмици, а блондинката от Девин вече се чуди как да се оправя без финансовото рамо на рапър №1 в страната. Говори се, че след като се позамогнала покрай бързо споходилата я слава, тя изтеглила няколко големи кредита, включително за чисто нова скъпарска кола. Сега едва ги покрива, защото заедно с Криско се оттеглили и почти всички потенциални работодатели, които мислели да я ангажират за снимки и участия.
Плеймейтката със завидни коремни мускули разчита на риалитито "Фермата", за да си стъпи на краката. Тя прие предложението на Иван и Андрей да участва в шоуто им още през пролетта. Но по всички правила на телевизиите, хонорара си ще може да вземе едва след като предаването вече е излъчено, което значи, че ще чака още месеци.
Дотогава Ася преживява с пари от еротичното танцово шоу на Биляна Йотовска, в което симулира полов акт пред публика, а понякога дори го изпълнява наистина. Приходите от тези "танци" обаче не й стигали за нищо, та се налагало и да си ляга със заможни клиенти, говорят запознати с положението й. И понеже е на мнение, че срамна работа няма, не отказала, когато от "Пайнер" й предложили да се снима срещу жълти стотинки в клип на никому неизвестната певица Наталия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !