Жената на Доналд Тръмп лъсна чисто гола

02.08.2016 13:34 | Видян 2548 пъти

Жената на Доналд Тръмп лъсна чисто гола

След като официално беше обявено, че милиардерът Доналд Тръмп е кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ, многобройните му противници отново се заровиха в пикантното минало на атрактивната му съпруга - словенката Мелания Кнаус, пише "Всеки ден".
На бял свят бяха извадени горещи снимки на бившата манекенка, на които тя позира напълно гола. Фотосите са правени през далечните 1995 и 1997 г. за френско мъжко списание. Тогава апетитната словенка е едва на 25 години. На една от снимките тя позира чисто гола, само с черни токчета и ръка на интимните части. Сесията е публикувана в януарския брой от 1996 г. на сп. "Макс", което от 2006 г. вече не е на пазара.
Снимките са направени от французина Але де Базевил, който твърди, че това се е случило в Манхатън през 1995 г., когато Мелания се борила да си изгради кариера на модел. Друг кадър, публикуван от "Ню Йорк Поуст", показва разкрепостената Мелания в прегръдките на друга красавица.
Според експерти никак не е сигурно, че кадрите ще отблъснат избирателите от Доналд Тръмп. Може дори да се получи обратен ефект и доста хора да бъдат "мотивирани" да гласуват за милиардера. "Гордея се със съпругата си", бяха единствените думи на Тръмп.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !