Ники Михайлов залюби дъщерята на Илиана и Наско

01.08.2016 11:42 | Видян 2566 пъти

Ники Михайлов залюби дъщерята на Илиана и Наско

Ники Михайлов най-накрая намери подходящо момиче, в което да се влюби, твърдят приятели на футболиста. Вратарят напоследък не може да се похвали с професионални успехи, затова пък се шушука, че имал нова дама на сърцето си, за която масово ще му завиждат, пише "Всеки ден". Това е Славея - дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева. Ники и Славея се познават още от деца и са израсли заедно, защото Наско и Боби Михайлов от години са приятели, жените им също са в много добри отношения. Доскоро обаче връзката между плейбоя и футболната щерка била само приятелска.
Това се променило преди около месец на сватба, на която Славея и Ники били поканени. Става въпрос за пищно парти в тузарския хотел но Вальо Златев край Правец. Името на булката е Теодора - дъщерята на друг виден български футболен деятел - Лъчезар Танев. Тя е една от най-добрите приятелки на сестрата на Славея - Виолета, която беше поканена за шаферка. Самата Славея е била обикновена гостенка, но е засенчила всички други дами с външния си вид.
Красавицата, която преди няколко години украси корицата на мъжката библия „Плейбой", се бе постарала толкова много над визията си, че можеше да накара и най-суровите мъжки сърца да запрепускат в галоп. А Ники Михайлов, който от години е известен със слабостта си към хубавите женски очи, направо се влюбил в нея. Вратарят тръгнал за сватбата само в компанията на своя баща Боби и втората си майка Мария Петрова. На партито обаче веднага си намерил по-привлекателна компания в лицето на Славея. В началото се държали просто като добри приятели, каквито са от години, но с развитието на вечерта отношенията им започнали да се развиват и в по-интимна посока.
Говори се, че именно на тази сватба те се открили един за друг и сега били двойка. Все още не са го обявили публично, но приятелите им вече били наясно с новия им статут на гаджета. Наскоро Славея дари се похвали, че са си направили първата обща фотосесия. За разлика обаче от повечето двойки, които си правят сладникави влюбени снимки, двамата с Ники са влезли в ролята на семейна двойка с дълъг стаж в брака. Дъщерята на Илиана и Наско глади и гледа ядосано, а синът на Боби Михайлов я наблюдава отстрани, лапнал запалена цигара. „Изпреварили сме времето с този кадър", коментира хубавата Славея, намеквайки, че предвижда двамата с Ники да стигнат много напред в отношенията си.
След дългата връзка с фолк певицата Алисия, която Боби Михайлов и Мария Петрова не одобряваха за снаха, Ники се зарече да си намери момиче за женене. Въпреки това обаче се появяваше само в компанията на плеймейтки и бръмчалки, които едва ли са подходящи за брак с него. Славея също не може да се похвали с кой знае колко успешни връзки. Сега обаче изглежда, че най-накрая и двамата са уцелили в десетката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !