Лили спи безплатно в хотела на Брендо

29.07.2016 11:23 | Видян 1650 пъти

Лили спи безплатно в хотела на Брендо

Лили Иванова ще спи, без да плаща и стотинка, в суперлуксозния хотел на Брендо в морския курорт Лозенец, пише „Всеки ден". Примата вече има запазен лукс апартамент в одиозния комплекс „Оазис" на брега на морето. Певицата планира да пристигне ден преди шоуто си на бургаския плаж, насрочено за 6 август. Естрадната звезда смята да изкара общо 3 нощи в Лозенец. Тя не мислела да се разхвърля много на плажа от страх да не я снимат папараци, към които в последните години е развила истинска параноя. Плановете й са да пристигне в Лозенец в петък - преди концерта си, който е в събота. „Ще си остави малко време преди шоуто, за да може спокойно да направи репетиция и да е сигурна, че всичко е наред с техниката и стиковката й с бенда", обясниха пред „Всеки ден" хора от кухнята.

Самата репетиция най-вероятно ще бъде в деня на концерта, часове преди да излезе на сцената пред феновете си. Преди да се види с музикантите, примата на естрадата най-вероятно ще се усамоти в хотела при заключени врати - това й помагало да се настрои на работна вълна. Въпреки че не мисли да се забавлява на морето, организаторът на шоуто й - младият милионер Димитър Тодоранов, се бил погрижил да ангажира за звездата възможно най-удобното и луксозно място в Лозенец с частен плаж и гледка към морето. Направил го в случай, че тя все пак реши да се опъне на шезлонга. Най-подходящ му се сторил хотелът на Евелин Банев - Брендо.

Макар собственикът да е осъден на 20 години затвор за наркотрафик, мястото все пак се смята за най-доброто в Лозенец. Проверка на „Всеки ден" показа, че апартамент там върви над 500 лева за нощ. За Лили, естествено, ще бъде без пари, защото било преценено, че самото й присъствие ще е огромна реклама, която струва много повече от 3 нощувки. Специално за звездата ще бъде предоставена малка вила в самия център на комплекса. Огромен брой руснаци се очаква да се съберат на бургаския плаж за шоуто на примата. Те я помнят още от времето на Съветския съюз и дават мило и драго да я видят и чуят на живо, което в родината им би станало доста по-трудно. Затова се възползвали от възможността да я гледат у нас.

Местата, които се продават за плажния концерт, са без ограничение в бройката. Причината - плажът може да побере много хора и тъй като ще има и правостоящи, организаторите са преценили, че могат да вкарат там толкова фенове, колкото искат да дойдат. Ето защо се очаква зоната да се напълни поне с десетина хиляди души, а вероятно и много повече. Както вече писахме, хонорарът на Лили е закован на 100 000 лева. Организаторите на проявата ще изкарат значително повече пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !